Επαγγελματικά ψυγεία OSCAR HELLAS. Το όραμά μας.

Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε την ανάπτυξή μας, ως η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο του εξοπλισμού Επαγγελματικών ψυγείων. Ταυτόχρονα, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, ευρεία γκάμα ποιοτικών επιλογών.

Υψηλή ποιότητα
Πρωτοποριακή τεχνολογία
Αξιοπιστία και
Άψογη εξυπηρέτηση

Επαγγελματικά Ψυγεία OSCAR HELLAS – Η ιστορία μας.

Ο Στυλιανός Σαμαράς ο ίδιος ψυκτικός , με καταγωγή από την Σέρρες , το 1970 ιδρύει την εταιρεία ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤ. & ΣΙΑ ΟΕ -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΚΑ ΨΥΓΕΙΑ.
Στην ηλικία των 45 ετών , είχε ήδη μια υποσχόμενη καριέρα στην βιομηχανία της ψύξης, ως επικεφαλής πωλήσεων μιας κορυφαίας εμπορικής εταιρείας.

O εκθεσιακός χώρος και τα γραφεία της βρισκόταν σε ιδιόκτητο κατάστημα 500τμ. στην οδό Μοναστηριού & 29ης Ιουνίου 1 , Σέρρες. Τον Σεπτέμβριο του 1999, μεταφέρουμε τις εγκαταστάσεις μας σε μεγαλύτερους ιδιόκτητους χώρους, όπου βρισκόμαστε έως και σήμερα, στο 6ο χιλιόμετρο Σερρών – Θεσσαλονίκης, στις Σέρρες.

Σε επιφάνεια 4000 m2 και 2 επιπέδων , οι εγκαταστάσεις υποστηρίζουν τον εκθεσιακό χώρο , την αποθήκευση και τον έλεγχο κατασκευών.

Το 1996 η OSCARHELLAS O.E., έγινε η επίσημη αντιπρόσωπος του Ιταλικού Οίκου OSCARTIELLE, για την Ελλάδα. Από το 2003 η Σαμαρά Φωτεινή & η Σαμαρά Ευαγγέλια ακολουθώντας τα σταθερά βήματα του πατέρα τους, αναλαμβάνουν την διοίκηση της εταιρείας κοιτώντας με σιγουριά το μέλλον.

Η OSCARHELLAS O.Eείναι μία οικογενειακή και ενωμένη εταιρεία που έχει ήδη κλείσει έως και σήμερα 28 χρόνια σταθερής λειτουργίας με σταθερά ανοδικά βήματα. Η πολύχρονη εμπειρία μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε ιδανικές λύσεις σε θέματα εργονομίας και εξοικονόμησης ενέργειας που είναι τα σημαντικότερα για κάθε πελάτη.

Έτσι, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη μεγάλων και μικρών αλυσίδων σούπερ μάρκετ , μίνι μαρκετ , κρεοπωλείων και γενικότερα πελατών που προέρχονται από τον χώρο του εμπορίου τροφίμων.

Το όραμά μας είναι να διατηρήσουμε την ανάπτυξή μας, ως η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο του εξοπλισμού Επαγγελματικών ψυγείων. Ενώ ταυτόχρονα, να προσφέρουμε στους πελάτες μας, ευρεία γκάμα επιλογών.

επαγγελματικά ψυγεία Oscar hellas επαγγελματική ψύξη

Η εταιρεία Επαγγελματικά ψυγεία Oscar Hellas είναι μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Εστίασης ΣΕΕΜΕ.

Η εταιρεία OSCAR HELLAS ΟΕ είναι συμβεβλημένος παραγωγός με τα συστήματα ανακύκλωσης συσκευών και συσκευασίας.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρωταρχική μας προτεραιότητα.

επαγγελματικά ψυγεία Oscar hellas επαγγελματική ψύξη